Подгответе се за спор за измама à la Тръмп след българските избори.

...
Подгответе се за спор за измама à la Тръмп след българските избори.
Коментари Харесай

Борисов се готви като Тръмп да оспорва честността на изборите

Подгответе се за спор за измама à la Тръмп след българските избори. " Под това заглавие Ингмар Невеус от  за читателите на водещия шведски вестник вота и какво следва. Според него тъкмо това приготвя Бойко Борисов, който непрестанно слага под подозрение честността на вота.

Поради това едвам 18% от симпатизантите на партията му ГЕРБ са уверени, че тези избори ще бъдат почтени.

" Колко пъти хората могат да вървят на избори? " е с въпросът, който кореспондентът за Европейски Съюз и Балканите повдига в коментара си, който не обвързва с позицията си редакцията. Невеус счита, че толкоз доста избори за по-малко от 8 месеца не са добра реклама за българската народна власт. " И има доста сигнали, че най-голямата партия към този момент възнамерява да упрекна съперниците си в машинация ", добавя той.

Невеус, сходно на изявленията в доста други задгранични издания, изброява, че България е най-бедната в Европейски Съюз и евентуално най-корумпираната, както и с най-ниското равнище на имунизиране и най-високата смъртност от COVID-19 на глава от популацията - " съвсем 200 души всеки ден ". Една от главните аргументи ударът от пандемията да е толкоз тежък, е че страната на процедура е без постоянно държавно управление в по-голяма част от миналото до момента време от годината, счита създателят.

Проучванията предвидиха още преди изборния ден, че предстоят сложни съдружни договаряния и - в най-лошия случай - още едни избори след броени месеци.

" ГЕРБ ще бъде най-голямата партия в новия парламент, само че и никой не желае да си сътрудничи с Борисов, което усилва рисковете от нова парламентарна неразбория. "

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР